GIMEX - ICE BAG vedrice te papirnate vrećice

 

Francuski proizvođač GIMEX prisutan je na svjetskom tržištu od 1991. godine. GIMEX-ov asortiman uključuje preko 300 različitih standardnih proizvoda - papirnih vrećica za vino, shopping, kavu, catering, suvenire, med, itd.

4

 

Kvaliteta materijala i izrade te cjelokupnog poslovanja potvrđena je certifikatom ISO 9001, a ono čime se GIMEX posebno ponosi je inovativnost u oblikovanju novih proizvoda - rezultat toga su i tri patentom zaštićena proizvoda - Ludobag®, Transline® i Ice bag®!

 

ICE BAG - vedrica (posuda za led - ice bucket, kibla) 21. stoljeća  

 

1856944 orig  

Pojavom proizvoda Ice bag francuskog proizvođača GIMEX u potpunosti se promijenio koncept ice bucketa (posude za led), učinivši posudu za led multifunkcionalnim i prilagodljivim proizvodom, čija personalizacija zadovoljava svačije potrebe i ukuse!

Ice bag je savršen za svaku priliku , za domaćinstva, hotele, restorane, catering, vinare, kao poklon poslovnim partnerima, za piknike, izlete... Dostupan je u preko 50 različitih varijanti!
 

Ice bag Cool  

Značajke Ice bag vedrice/kible: 

  • proizveden je iz ekološki prihvatljivog materijala velike čvrstoće (reciklabilni PVC) 
  • sklopiv, jednostavan za korištenje i lagan za prenošenje - moguće ga je koristiti u svakoj prilici  
  • originalan proizvod sa brojnim mogućnostima personalizacije (veličine, boje, dizajn, mogućnost tiskanja loga, umetanja posjetnica ili promo materijala u pretince...) 
  • ekonomičan i funkcionalan , hladi brže od obične posude za led ili hladnjaka; proces rashlađivanja od 200C do 110C u hladnjaku traje čak 3 sata, dok je u Ice bag posudi za led dovoljno 15-20 minuta, ovisno o sobnoj temperaturi te količini ledenih kocki

 

Preteču Ice bag kible pod nazivom Transline osmislio je Francuz Sammy Gattino 2003. godine. Prvotna ideja bila je ponuditi proizvođačima šampanjca iz francuske regije Champagne posudu za led 21. stoljeća , laganu, sklopivu i pristupačnu alternativu klasičnim posudama za led! Od tada pa do danas, Ice bag je u neprestanom procesu usavršavanja, s rastućim brojem mogućnosti personalizacije prema željama svakog od milijuna kupaca diljem Europe i svijeta!

Iako se proizvod čini vrlo jednostavnim, Ice bag posuda za led je rezultat godina usavršavanja te je od svojih početaka zaštićen kao intelektualno vlasništvo te robna marka u Europi i SAD-u.

 

 Ice bag dolazi u dvije različite kolekcije:

  • PRO kolekcija profesionalna kolekcija namijenjena hotelima, restoranima, vinarima, cateringu, barovima...
  • DESIGN kolekcija , namijenjena prvenstveno kućanstvima. Dolazi u specijalnom pakiranju s uputama za korištenje. Sastoji se od više od 30 različitih proizvoda u 6 grupa. 

 

Ice bag Print

Ice bag je prepoznat na francuskom, ali i međunarodnom žištu te su neki od njegovih kupaca i hotelske grupacije Pullman i Novotel (Accor Group), Kyriad (Louvre H├┤tels Group) te neki od najpoznatijih proizvođača šampanjca i vinarija, kao što su Vranken Pommery ili najstarije udruženje proizvođača šampanjca Centre Vinicole , Champagne Nicolas Feuillatte!

 

kola3

Distributeri Ice bag-a su između ostalog i veliki trgovački lanci, kao npr. Galeries Lafayette i Monoprix. Ice bag je osim u Francuskoj prisutan u preko 30 zemalja svijeta, a od početka 2013. godine i u Republici Hrvatskoj te Republici Sloveniji posredstvom poduzeća SPHERA d.o.o.!

Premium vreice

 1

 

3