APSORPCIJSKO SREDSTVO SORB XT

 

SORB XT je 100% biološko i organsko sredstvo za apsorpciju raznih vrsta ulja, naftnih derivata, ugljikovodika, boja, otapala, itd. SORB XT je oleofilan (upija ugljikovodike) i hidrofoban (odbija vodu odnosno vlagu).

 SORB XT 4

Može se koristiti na betonskim, asfaltnim, zemljanim podlogama, ali i na vodi. U samo nekoliko sekundi SORB XT upije i do četiri puta više od svoje mase (npr. 1kg SORB XT dovoljno je za upijanje 4,68 litara ulja)!

SORB XT 2

Dolazi u različitim pakiranjima (spremnici volumena od 2 litre do 5500 litara), kao i u obliku jastuka čija je prvenstvena namjena apsorpcija onečišćenja na vodenim površinama, brana za zaštitu od neželjenog istjecanja u odvod, tepiha za upijanje, itd...

SORB XT 3

S obzirom na pozitivna svojstva (mala masa, velika moć apsorpcije), potrebne količine sredstva SORB XT su manja od ostalih sredstava na tržištu, a kvaliteta apsorpcije je bolja! Nakon uklanjanja, prijanjanje je gotovo isto kao i prije aplikacije apsorpcijskog sredstva (97% "gripa"), što je važno kada se SORB XT koristi na prometnicama, trkaćim stazama, pistama u zračnim lukama, itd.

Video prezentacija apsorpcijskog sredstva SORB XT