IMBEMA CLETON B.V.

Imbema-Cleton

Nizozemsko poduzeće IMBEMA CLETON B.V. prisutno je na svjetskom tržištu već 60 godina, i to kao proizvodno i trgovačko poduzeće koje proizvodi i distribuira proizvode namijenjene različitim industrijskim granama.

Proizvode koje Imbema Cleton B.V. proizvodi i/ili distribuira možemo podijeliti u nekoliko skupina: fleksibilna crijeva i spojke, sredstva osobne zaštite, ulja i maziva i sustavi lubrikacije, industrijski strojevi i sredstva za čišćenje, kompresori zraka, profesionalni sustavi grijanja i odvlaživanja zraka.

large Imbemacleton

Imbema Cleton B.V. je sa svojim proizvodima na tržištu Republike Hrvatske prisutna već više od 25 godina tijekom kojih se nebrojeno puta dokazala njihova kvaliteta. Posebno treba istaknuti uspjehe na području fleksibilnih crijeva (gumena, metalna, kompozitna, PTFE, plastična, hidraulična) i spojki, gdje su inženjeri Imbema Cleton B.V. nerijetko pronalazili rješenja za probleme koji su se javljali u proizvodnim postrojenjima renomiranih hrvatskih proizvođača iz petrokemijske, prehrambene, farmaceutske i brodograđevne industrije.

Hoses-couplings-e1411125383423    Couplings

Moto poduzeća Imbema Cleton B.V. je "Kvaliteta nadohvat ruke!", što se savršeno uklapa u filozofiju poduzeća SPHERA d.o.o. - ponuditi kupcima kvalitetna rješenja u okvirima zadanih budžeta!