QUANTUM WATER ENGINEERING - inovativna rješenja za obradu vode

 

Voda (H2O) je jedan od najjednostavnijih spojeva u prirodi, ali je ujedno i naš najvrjedniji resurs - bez nje nema života, vrijedan je resurs za poljoprivredu i industriju, a neki od najvećih problema čovječanstva danas su nedostatak pitke vode za sve brže rastuće stanovništvo te problem onečišćenja izvora pitke vode!

 Quantum 4

Quantum Water Engineering je španjolski proizvođač strojeva i postrojenja za obradu vode, koja nude rješenja za većinu problema s kojima se danas susrećemo! Zahvaljujući iskustvu od preko 30 godina, kao i filozofiji tvrtke koja se temelji na inovativnosti, implementaciji novih tehnologija, neprestanom procesu usavršavanja svojih proizvoda te beskompromisnosti po pitanju kvalitete, Quantum Water Engineering je danas jedan od vodećih proizvođača na svom polju!

Quantum

Quantum Water Engineering nudi rješenja na područjima proizvodnje pitke vode, obrade vode za potrebe industrije, dezinfekcije te obrade otpadnih voda u industriji i lokalnoj zajednici. Rješenja se postižu tehnologijama filtracije, desalinizacije reverznom osmozom (RO), elektrolizom te inovativnom tehnologijom pročiščavanja biljkama  - halofitima.

Quantum 2

Bez obzira radi li se o proizvodnji tehnološke vode za industriju, prehrambenoj industriji (voda za navodnjavanje i kao sterilizator), zdravstvu (voda za hemodijalizu i sterilizaciju), brodograđevnom (proizvodnja pitke vode iz slane vode) ili komunalnom sektoru (proizvodnja pitke vode i obrada otpadnih voda), Quantum Water Engineering će ponuditi najbolje moguće rješenje razvijeno prema specifičnim potrebama kupca imajući na umu uvijek isto - održivi razvoj i očuvanje našeg najvrjednijeg resursa bez kojega nema života - vode!