ZEMATRA laboratorijski i prijenosni analitički instrumenti 

 

zematra-log-page

Nizozemsko poduzeće Zematra BV već je 30 godina specijalist za analitičku laboratorijsku opremu petrokemijske i prehrambene industrije, industrije proizvodnje boja te pomorskog prometa. Oprema iz prodajnog programa poduzeća Zematra BV omogućuje analizu fizičkih svojstava različitih proizvoda, kvalitetu, sastav i performanse različitih vrsta goriva, kao i analizu mikroelemenata. Zematra je u stalnom kontaktu s najznačajnijim svjetskim društvima za standarde i norme, kao što su ASTM, EI, CEN, itd. - to omogućuje da Zematrini kupci budu uvijek informirani o najnovijim dostignućima u metodama i opremi, kao i da pravovremeno dobiju savjete o novim metodama.

Tvrtka Zematra BV osnovana je 1983. godine. Na početku svoga rada, bila je fokusirana na proizvodnju prijenosne opreme za testiranja, kako na kopnu, tako i na moru. Ubrzo se proizvodni program proširio i na analitičku laboratorijsku opremu koja se koristi u kemijskoj i petrokemijskoj industriji. U tri desetljeća poslovanja i razvoja, Zematra BV je postala jedan od vodećih ne samo europskih, već i svjetskih isporučitelja analitičke laboratorijske opreme.

Zematra-Imotron-gebouw

Zematrin prodajni program analitičkih laboratorijskih analizatora uključuje samo najkvalitetnije i najpoznatije svjetske brendove te vlastite proizvode. Svi proizvodi iz Zematrinog prodajnog programa, bez obzira radi li se vlastitim Zematrinim proizvodima ili o proizvodima drugih proizvođača koje Zematra zastupa, moraju zadovoljavati najviše standarde po pitanju kvalitete. Upravo je ta visoka razina kvalitete proizvoda temelj uspjeha, a praćenje kvalitete i pouzdanosti važan dio Zematrinog ISO sustava. Osim prodaje, Zematra pruža i uslugu održavanja i servisiranja istih proizvoda te na taj način pruža kupcima punu uslugu. Dovoljne zalihe rezervnih dijelova omogućuju da se servisiranja obave u kratkom roku - time se prekid poslovanja kupaca smanjuje na najkraći mogući period.

presto-a80-temperiersystem        JULABO-the-new-CORIO

Jedan od važnijih Zematrinih proizvodnih segmenata čine prijenosni analizatori goriva i lubrikanata, zahvaljujući kojima Zematrini kupci, kao npr. plovila, off-shore platforme, elektrane, vjetroelektrane mogu na licu mjesta dobiti vrijedne informacije o učinkovitosti rada te na taj način postići velike uštede zahvaljujući pravovremenoj reakciji. Ovaj segment čine analizatori goriva i lubrikanata, koji omogućuju mjerenje količine vode u gorivu, gustoće, viskoziteta, kiselosti i stabilnosti. Mjeriti znači znati, a neznanje prouzročuje nepotrebne troškove!

acidity     sampling  

Zematrin odjel za istraživanje i razvoj (R&D) posvećen je razvoju i proizvodnji vlastitih Zematra "tailor-made" proizvoda prema zahtjevima i po narudžbi svakog pojedinog kupca. Sinergija servisnog i marketinškog odjela unutar Zematre rezultirala je visokokvalitetnim proizvodima, koji daju rezultate velike preciznosti. Proces usavršavanja proizvoda traje neprekidno, s ciljem ostvarivanja što većih ušteda kupcima Zematrinih proizvoda.

Misija poduzeća Zematra BV je biti prepoznat na svjetskom tržištu kao vrijedan i visokokvalitetan isporučitelj opreme za analitičku laboratorijsku opremu!